پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

واکنش رئیس رژیم صهیونیستی به احتمال صدور حکم بازداشت سران رژیم

در ادامه تکاپوی مقامات رژیم صهیونیستی از بیم حکم بازداشت دادگاه کیفری بین‌المللی به اتهام ارتکاب جنابات جنگی در جنگ غزه، رئیس این رژیم مدعی شد صدور هر گونه حکم بازداشت «تن‌ها دست کشور‌های آزاد و دموکراتیک را در مبارزه با تروریسم می‌بندد».
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 30
کد خبر: ۲۳۸۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی هرگونه تلاش احتمالی برای آنچه که او آن را «سوء استفاده از نهاد‌های حقوقی بین‌المللی، از جمله دادگاه کیفری بین‌المللی برای سلب حقوق اسرائیل» توصیف کرد، محکوم کرد.

به نقل از پایگاه خبری العربیه، هرتزوگ در شبکه اجتماعی «ایکس» مدعی شد: «اسرائیل حق و وظیفه کامل دارد که گروگان‌های خود را آزاد کند و از شهروندانش دفاع کند».

وی در ادامه با نادیده گرفتن جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه، مدعی شد: صدور هر گونه حکم بازداشت «تن‌ها دست کشور‌های آزاد و دموکراتیک را در مبارزه با تروریسم می‌بندد».

این امر پس از آن صورت گرفت که دو منبع به خبرگزاری «رویترز» گفتند دادستان‌هایی از دادگاه لاهه با تعدادی از نیرو‌های فعال در دو تا از بزرگترین بیمارستان‌های نوار غزه مصاحبه‌های انجام دادند که این به منزله اولین تایید گفتگوی بازپرسان دادگاه با نیرو‌های امدادی درخصوص جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در نوار غزه در حالی است که رژیم صهیونیستی از احتمال صدور حکم‌های بازداشت از سوی این دادگاه ابراز نگرانی کرده است.

روز یکشنبه تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد کابینه این رژیم با نگرانی شدید در حال بررسی امکان صدور حکم بازداشت بین‌المللی علیه مقامات سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی از جمله نتانیاهو، «یوآو گالانت»، وزیر جنگ و «هرتزی هالوی»، رئیس ستاد ارتش این رژیم به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در غزه است. / ایسنا

ارسال نظر